Ik noem mezelf geen Image Consultant maar Kleurstylist. Het gaat mij namelijk niet om hoe iemand wil overkomen maar om wie iemand is. Bij een image (letterlijk: plaatje) gaat het om een bepaalde uitstraling die gecreëerd wordt om een bepaald effect te bereiken. Je legt daarmee als het ware iets over jezelf heen. Het is mijn overtuiging dat juist het benadrukken van iemands eigenheid de persoon mooi, krachtig en geloofwaardig maakt.

Marieke Haagen

Even voorstellen...

Mijn naam is Marieke Haagen. In september 1987 ben ik in Vught als kleurstylist gestart onder de naam Kies je Kleur / Color me Beautiful. Sinds mei 2011 is de naam veranderd in Studiokleur en sinds november 2018 is mijn adviesbureau gevestigd in Utrecht. In de afgelopen jaren ben ik meerdere keren door Color me Beautiful met een award onderscheiden, zowel nationaal als internationaal, voor ‘beste CmB-er’. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat je bij StudioKleur een goed en professioneel advies krijgt.

Een afspraak maken

Je kunt terecht op dinsdag, woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag, maar voor een afspraak op zaterdag kun je het beste een aantal maanden van tevoren reserveren. We zien kleur dankzij licht! Dus een goede kleurenanalyse vindt altijd overdag plaats bij natuurlijk daglicht. Bel of mail je even voor een afspraak? Dan zie ik je graag binnenkort!

Maak een afspraak via info@studiokleur.nl

Je kunt me ook bellen voor een afspraak maar je kunt het beste even een mailtje sturen. Dan zie ik je graag binnenkort!