Waarom een kleuradvies

Een frisse levendige uitstraling, sprankelende ogen, lijnen in je gezicht worden verzacht. Je merkt dat je je heel prettig voelt in kleuren die bij je horen, want ze vormen als het ware een verlengstuk van jezelf. Een wereld van kleur gaat voor je open. Je ontdekt dat je veel meer kleuren kunt dragen dan je altijd voor mogelijk had gehouden.

Stel je eens voor: een duurzame capsule wardrobe die met minder kleding veel meer combinatiemogelijkheden biedt, omdat alle kleuren nu onderling harmoniëren. En eindelijk: géén miskopen meer! Weten dat je er goed uitziet is ook prettig voor de binnenkant: tevreden zijn met jezelf geeft zelfvertrouwen. De meest gehoorde reactie na een kleuradvies is dan ook: “Waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan?!”.

Afgestemd op jouw persoonlijkheid

Bij het kleuradvies gaan we op zoek naar kleuren die in harmonie zijn met jouw natuurlijke uitstraling. Je eigen kleur haar, ogen en huid zijn hierbij bepalend. Met behulp van gekleurde doeken bepalen we je kleurtype. Je ziet meteen dat goede kleuren je natuurlijke uitstraling onderstrepen en versterken. Het tegenovergestelde zie je ook: verkeerde kleuren maken hard en vermoeid en kunnen je er zelfs ouder doen uitzien.

Individueel of samen met anderen

Een uitgebreid individueel advies duurt circa 1 1/2 uur. Een kleuradvies met meerdere mensen (vriendin, collega, partner, moeder, dochter), is zeker zo leuk en leerzaam. Het effect van kleuren zie je namelijk nog beter bij de ander. Bovendien ontvang je op doordeweekse dagen dan ieder een korting van €20,- (zie tarieven). Kom je met 3 of 4 personen, dan trekken we er een hele dag voor uit met een lunchpauze tussendoor. 

Maak een afspraak via 06 44 214 714

Of stuur me een e-mail via info@studiokleur.nl