Make-up in de kleuren die bij jóu passen

Veel vrouwen laten zich, als het om mode en make-up gaat, leiden door de laatste trends. Ook al denk je misschien dat dit voor jou niet geldt, toch neem je dit onbewust waar en bepaalt het je keuzes. Heel begrijpelijk! Maar als je eenmaal hebt gezien wat goede kleuren voor je doen, dan ga je veel kritischer kijken en kies je alleen de kleuren die bij jou passen. Make-up is net toveren. Je zult verbaasd zijn van de magie die de juiste kleuren je geven. Ogen worden sprekender, je huid wordt egaler, lijnen en rimpeltjes worden verzacht, zelfs een vermoeide uitdrukking verdwijnt. Heel fijn na een feestje dat tot in de vroege uurtjes duurde of je baby die jou de hele nacht wakker hield!

Make-up op maat

In mijn studio werk ik met de make-up van John van G. Een Nederlandse make-uplijn met een enorme keuze aan kleuren voor oogschaduw, blush en lipstick. Voor elk kleurtype heb ik kleuren uitgezocht die hier precies bij passen. Want is het niet fijn om een lipstick te hebben die bij al je kleding past?! Verder heb je door het handige systeem met losse blokjes oogschaduw en blush, alleen nog maar kleuren in je colorbox die je ook echt gebruikt. Dus nooit meer ongebruikte kleuren!
 
 
 

Kleuradvies voor make-up

Wil je weten wat bij jou past, maak dan een afspraak voor een kleuradvies. Je wordt dan opgemaakt met ‘alles erop en eraan’ in de kleuren die passen bij je kleurtype. Je krijgt na afloop een kleurkaart mee, een handig hulpmiddel bij het kiezen van je make-up.

Maak een afspraak via 06 44 214 714

Of stuur me een e-mail via info@studiokleur.nl