Make-up in de kleuren die bij jóu passen

Veel vrouwen laten zich, als het om mode en make-up gaat, leiden door de laatste trends. Ook al denk je misschien dat dit voor jou niet geldt, toch neem je dit onbewust waar en bepaalt het je keuzes. Heel begrijpelijk! Maar als je eenmaal hebt gezien wat goede kleuren voor je doen, dan ga je veel kritischer kijken en kies je alleen de kleuren die bij jou passen. Make-up is net toveren. Je zult verbaasd zijn van de magie die de juiste kleuren je geven. Ogen worden sprekender, je huid wordt egaler, lijnen en rimpeltjes worden verzacht, zelfs een vermoeide uitdrukking verdwijnt. Heel fijn na een feestje dat tot in de vroege uurtjes duurde of je baby die jou de hele nacht wakker hield!

Colour me Beautiful

In mijn studio werk ik met make-up van Colour me Beautiful. Dit is een make-uplijn die zo’n 35 jaar geleden is ontwikkeld voor de 12 verschillende kleurtypes. En omdat het gaat om wat bij jóu past en niet om de allernieuwste trends, worden de kleuren van deze make-uplijn nauwelijks veranderd. Toch komen er regelmatig nieuwe kleuren bij, want af en toe willen we natuurlijk iets nieuws! Ben je bijvoorbeeld een warm kleurtype, dan is de Terracotta lipstick een basiskleur die bij al je kleding past. Een kleur die daarom nooit zal verdwijnen uit de collectie. Cerise is dé kleur voor het koele kleurtype en zo hebben alle 12 kleurtypes een basistint die overal bij past. Handig toch?!

Kleuradvies voor make-up

Wil je weten wat bij jou past, maak dan een afspraak voor een kleuradvies. Je wordt dan opgemaakt met ‘alles erop en eraan’ in de kleuren die passen bij je kleurtype. Je krijgt na afloop een kleurkaart mee, een handig hulpmiddel bij het kiezen van je make-up.

Maak een afspraak via 06 44 214 714

Of stuur me een e-mail via info@studiokleur.nl