Wat is een Stijladvies?

Kleding dragen die je persoonlijkheid benadrukt, die harmonieert met je lichaamsvorm en die past bij je levensstijl. Dat is waar het bij een stijladvies om draait. Als je kleding draagt die bij je past voel je je veel vrijer en zelfverzekerder omdat het uitdrukt wie jij bent. Het voelt als een verlengstuk van jezelf.

Als kleding niet bij je past voelt het als een uniform. Je bent je, op een hinderlijke manier, constant bewust van wat je aanhebt. Na een stijladvies weet je waaróm dat zo is en kan je dit voorkomen. Frustrerende miskopen zijn dan voorgoed verleden tijd.

Je eigen stijl en lichaamsvorm

Allereerst is het belangrijk dat ik zicht krijg op wie jij bent. Ben je bijvoorbeeld sportief, of meer een creatieveling? Welke kledingstijl past dan het beste bij je zodat je je plezierig voelt in de kleding die je draagt. Ook bekijken we hoe je de juiste kleding kiest voor je dagelijkse bezigheden.

Behalve kledingstijl is ook de vorm heel belangrijk: welke belijning past het beste past bij jouw lichaamsvormen. Maar ook: welke stoffen en dessins onderstrepen je lichaamsvorm. Het leuke hiervan is, dat je meteen in de spiegel kunt zien wat voor effect bepaalde kleding heeft op je hele voorkomen. Je ziet in één oogopslag waarmee je het beste tot je recht komt.

Afgestemd op jouw kleding

Neem vooral eigen kleding mee. Kleding waar je je prettig in voelt maar ook de miskopen die in je kast hangen, want die geven vaak goede aanwijzingen. Ongeveer een koffertje vol (met wat extra schoenen en een paar laarzen) is voldoende. Hou er rekening mee dat het stijladvies een ‘verkleedpartij’ is dus trek een body aan of iets anders waar je gemakkelijk van alles over aan kunt trekken.

Na afloop van het stijladvies krijg je een stijlmap mee die helemaal op jou is afgestemd. Hierin vind je alle tips en adviezen die voor jou belangrijk zijn. Verder zie je hierin overzichtelijk alle soorten kledingstukken, stoffen en details die geschikt zijn voor jouw lichaamsvorm.

Maak een afspraak via info@studiokleur.nl

Je kunt me ook bellen voor een afspraak maar je kunt het beste even een mailtje sturen. Dan zie ik je graag binnenkort!