Ik noem mezelf geen Image Consultant maar Kleurstylist. Het gaat mij namelijk niet om hoe iemand wil overkomen maar om wie iemand is. Bij een image (letterlijk: plaatje) gaat het om een bepaalde uitstraling die gecreëerd wordt om een bepaald effect te bereiken. Je legt daarmee als het ware iets over jezelf heen. Het is mijn overtuiging dat juist het benadrukken van iemands eigenheid de persoon mooi, krachtig en geloofwaardig maakt.

Marieke Haagen

Even voorstellen...

Mijn naam is Marieke Haagen. In september 1987 ben ik in Vught als kleurstylist gestart onder de naam Kies je Kleur / Color me Beautiful. Sinds mei 2011 is de naam veranderd in Studiokleur en sinds november 2018 is mijn adviesbureau gevestigd in Utrecht. In de afgelopen jaren ben ik meerdere keren door Color me Beautiful met een award onderscheiden, zowel nationaal als internationaal, voor ‘beste CmB-er’. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat je bij StudioKleur een goed en professioneel advies krijgt.

Een afspraak maken

Alle adviezen zijn op afspraak. Je kunt op alle dagen van de week een afspraak inplannen, ook in het weekend. Vanwege het benodigde daglicht vindt een kleurenanalyse altijd overdag plaats. Op zaterdag is ook ‘de winkel’ open, dus dan kan er misschien even iemand binnenlopen die komt neuzen tussen de kleurrijke kleding of voor een make-up aankoop.

Maak een afspraak via 06 44 214 714

Of stuur me een e-mail via info@studiokleur.nl